ΚΛΕΙΣΤΕ ΡΑΝΤΕΒΟΥ

Πλέον μπορείτε να κάνετε κράτηση online!
Επιλέξτε την ημέρα και ώρα που εσείς επιθυμείτε,
Πληρώστε στο κατάστημα είτε απευθείας μέσω Paypal.

ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ ΜΑΣ ΣΤΟ Instagram

Με αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας θα ήθελα να ενημερώσω τους αγαπητούς μου πελάτες ότι σαν κομμωτήριο έχουμε πάρει τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, προκειμένου να νιώθετε ασφάλεια στο χώρο μας.
1/ Έχουμε διασφαλίσετε μια ροή στα ραντεβού, ώστε να μην υπάρχει αναμονή και  κατ' επέκταση φόβος από τον διπλανό σας. 
2/  Η κάθε πελάτισσα ή πελάτης έχει Αποκλειστικά τα δικά του προσωπικά εργαλεία τα οποία έχουμε αποστειρώσει πρώτα με τα ανάλογα πιστοποιημένα απολυμαντικά υγρά τα οποία να πούμε τα χρησιμοποιούμε εδώ και 20 χρόνια σε καθημερινή βάση για την δική σας , αλλά και δική μας ασφάλεια, η οποία μας προφυλάσσει από οποιαδήποτε μεταδοτική ασθένεια. (Barbicide,Desinfectant Fungicide & Virucide, αλλά και καθημερινή χρήση Dettol, χρήση κλιβάνου, γάντια μίας χρήσης, μάσκες προσώπου, κ.α )  Με τέτοιες κινήσεις, θα θέλαμε να εμπνεύσουμε  ένα αίσθημα Ασφάλειας & Επαγγελματισμού από μέρους μας προς εσάς. 
Με εκτίμηση 
κομμωτήριο
Timos Hair Group
Γουγούσης Τίμος
Με αίσθημα ευθύνης και σοβαρότητας θα ήθελα να ενημερώσω τους αγαπητούς μου πελάτες ότι σαν κομμωτήριο έχουμε πάρει τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, προκειμένου να νιώθετε ασφάλεια στο χώρο μας. 1/ Έχουμε διασφαλίσετε μια ροή στα ραντεβού, ώστε να μην υπάρχει αναμονή και κατ' επέκταση φόβος από τον διπλανό σας. 2/ Η κάθε πελάτισσα ή πελάτης έχει Αποκλειστικά τα δικά του προσωπικά εργαλεία τα οποία έχουμε αποστειρώσει πρώτα με τα ανάλογα πιστοποιημένα απολυμαντικά υγρά τα οποία να πούμε τα χρησιμοποιούμε εδώ και 20 χρόνια σε καθημερινή βάση για την δική σας , αλλά και δική μας ασφάλεια, η οποία μας προφυλάσσει από οποιαδήποτε μεταδοτική ασθένεια. (Barbicide,Desinfectant Fungicide & Virucide, αλλά και καθημερινή χρήση Dettol, χρήση κλιβάνου, γάντια μίας χρήσης, μάσκες προσώπου, κ.α ) Με τέτοιες κινήσεις, θα θέλαμε να εμπνεύσουμε ένα αίσθημα Ασφάλειας & Επαγγελματισμού από μέρους μας προς εσάς. Με εκτίμηση κομμωτήριο Timos Hair Group Γουγούσης Τίμος