Όροι Διαγωνισμού

Το Timos Hair Group διοργανώνει διαγωνισμό στο Social Network facebook & συγκεκριμένα στη εταιρική σελίδα https://goo.gl/wkj539.

Ποιοι μπορούν να συμμετέχουν: όλοι οι νόμιμοι κάτοικοι της Ελλάδας, ηλικίας 18 και άνω. Εξαιρούνται όλοι οι υπάλληλοι του καταστήματος Timos Hair Group, καθώς & οι σύζυγοι ή οι συγγενείς πρώτης συγγένειας και δεν επιτρέπεται να λάβουν μέρος στο διαγωνισμό. Κάθε συμμετέχοντας μπορεί να συμμετέχει ΜΟΝΟ μία φορά.

Η συμμετοχή στο διαγωνισμό είναι καθαρά προσωπική. Η συμμετοχή εκ μέρους τρίτων δεν είναι δεκτή.

Το Δώρο μπορεί να δοθεί σε άλλο φυσικό πρόσωπο μόνο με τη σύμφωνη δήλωση του νικητή.

Δώρο-Νικητής/νικήτρια:

α) Ο νικητής/νικήτρια θα βγει ύστερα από τυχαία κλήρωση που θα πραγματοποιηθεί.

β) Ο νικητής/νικήτρια θα είναι 6 και οι νικητές θα κερδίζουν 3 ανδρικά κουρέματα και 3 γυναικεία κουρέματα με το επαναστατικό split enter pro σύστημα κουρέματος που κόβει μόνο την ψαλίδα και όχι τα μαλλιά σας!.

Ο διαγωνισμός ξεκινά την Πέμπτη 26 Μάιου 2016 και λήγει την Τετάρτη 15 Ιουνίου 2016 στις 20:00 μμ. Καμία αγορά δεν απαιτείτε ώστε να συμμετέχετε στο διαγωνισμό.

Τρόπος συμμετοχής:

Οι συμμετέχοντες θα πρέπει:

Α. Να κάνουν Like στη σελίδα μας https://goo.gl/wkj539.

Β. Να απαντήσουν σωστά στην ερώτηση γράφοντας την απάντηση Ιούλιο ή Ιούλιο στα comments (σχόλια) κάτω από το post του Διαγωνισμού.

Γ. Να κάνουν Share (Public) το post του Διαγωνισμού (να είναι εμφανές για τουλάχιστον 2 ημέρες μετά τη λήξη του διαγωνισμού μέχρι να ολοκληρωθεί η ΚΛΗΡΩΣΗ)

Ο νικητής/νικήτρια θα ανακοινωθεί με post στην σελίδα https://goo.gl/wkj539 μετά την λήξη του διαγωνισμού μέσα σε 3 ημέρες.

Ο νικητής/νικήτρια θα πρέπει να στείλει τα στοιχεία του/της στο inbox της σελίδας https://goo.gl/wkj539.

O νικητής/νικήτρια έχουν την υποχρέωση εντός 3 ημερών από την παραλαβή τoυ δώρου τους να στείλουν φωτογραφικό υλικό για την επιβεβαίωση της παραλαβής. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό σημαίνει επίσης την πλήρη και χωρίς όρους αποδοχή των όρων του διαγωνισμού.

Οι διοργανωτές διατηρούν το δικαίωμα να ακυρώσουν το νικητή εάν:

(α) για οποιοδήποτε λόγο ο νικητής δεν δέχεται πλήρως τους όρους ως σύνολο,κάτι το οποίο είναι απαραίτητο.

(β) Η συμμετοχή του νικητή δεν συναντά τους όρους συμμετοχής εξαρχής.

(γ) για οποιοδήποτε λόγο, παρά όλες της λογικές προσπάθειες, δεν κατέστη δυνατή η επικοινωνία με το νικητή μετά το πέρας των 3 ημερών από την ανακοίνωση του.

Η Feral διατηρεί το δικαίωμα να αλλάξει οποιοδήποτε όρο του διαγωνισμού αφού την κοινοποιήσει εντός 5 ημερών πριν στη σελίδα της στο Facebook.

O διοργανωτής δεν ευθύνεται για νικητή που για οποιοδήποτε λόγο δεν μπόρεσε να παραλάβει το δώρο του.