Οι Νέες Τάσεις στα Μαλλιά Φθινόπωρο Χειμώνας 2015-2016

Οι Νέες Τάσεις στα Μαλλιά Φθινόπωρο Χειμώνας 2015-2016

Οι νέες τάσεις στα μαλλιά φθινόπωρο χειμώνας 2015-2016 από την εβδομάδα μόδας είναι γεγονός. Νέες συλλογές διάσημων οίκων για ρούχα, αξεσουάρ αλλά και για το μακιγιάζ και τα μαλλιά, μας δίνουν πολλές επιλογές και ενδιαφέρουσες ιδέες, για να προσαρμόσουμε τις νέες τάσεις των μαλλιών στην καθημερινότητα μας.

Τα χτενίσματα στα μαλλιά φθινόπωρο χειμώνας 2015-2016 ποικίλουν ώστε να αποδίδουν στη κάθε μία ξεχωριστά ιδιαίτερο στιλ. Για παράδειγμα οι αλογοουρές που ενώ κάποιος θα τις φανταζόταν σαν ένα συγκεκριμένο χτένισμα, για φέτος το φθινόπωρο χειμώνα τις βλέπουμε σε διάφορες παραλλαγές.

Αλογοουρά

Αλογοουρές σε διαφορετικά στιλ κάνουν μερικά από τα καλύτερα hairstyles. Απλά και εύκολα μπορείτε για πολλές ώρες να είστε περιποιημένες χωρίς να χαλάσει το χτένισμα σας. Αν ψάχνετε για κάποιες νέες ιδέες για αλογοουρά, αυτές η φωτογραφίες θα σας δώσουν λύση.

alogooura1

alogooura2

Boho waves

Οι νέες τάσεις στα μαλλιά φθινόπωρο χειμώνας 2015-2016 και τα boho κυματιστά μαλλιά θυμίζουν ακόμα λίγο καλοκαιράκι (που δεν αποχωριζόμαστε με τίποτα)

boho-waves

Bouffant

Όγκος στο πάνω μέρος του κεφαλιού προσδίδει τη βαμπ γοητεία της Brigitte Bardot

bouffant

Αφέλειες

Οι αφέλειες ανήκουν στις νέες τάσεις στα μαλλιά φθινόπωρο χειμώνας 2015-2016. Αν είστε απο κείνες που αγαπούν τις αφέλειες, επιλέξτε ανάμεσα σε ίσιες, ακανόνιστες, φιλαριστές, ασύμμετρες.

afeleies

70s

Back to 70s με χωρίστρα στη μέση και με χίπικη διάθεση

70s

Μισά πιασμένα

miso-piasmena

Κότσοι Χαμηλοί και Γυριστοί

Πιθανόν να έχετε παρατηρήσει, το γύρισμα των μαλλιών να κανει το εφέ μιας γραβάτας. Μπορεί να μην είναι οι συμβατικοί κότσοι αλλά πρόκειται για μια μεγάλη τάση.

kotsoi1

Twisted (Στριφογυριστά)

gyristoi-kotsoi

Retro

Ένας από τους σχεδιαστές που προτίμησε ρετρό χτενίσματα μαλλιών είναι ο Christophe Guillarme. Με αυτήν την επιλογή έδωσε διαφορετικό αέρα στην παρουσίαση της κολεξιόν.

retro

Braids (πλεξούδες)

Και αυτήν τη σεζόν παραμένουν σαν τάση. Η σχεδιάστρια mara-hoffman προτίμησε πλεξούδες στο στεφάνι για να παρουσιάσει τη νέα κολεξιόν.

braids-mara-hoffman

Χωρίστρα στο Πλάι

Η βαθιά χωρίστρα στο πλάι, που αγκαλιάζει ζεστά το μέτωπο, είναι και αυτή μία από τις δημοφιλέστερες τάσεις στα μαλλιά φθινόπωρο χειμώνας 2015-2016

xwristra-sto-plai

Ίσια μαλλιά

Μαλλιά Φθινόπωρο Χειμώνας 2015-2016 και τα ίσια μαλλιά όπως κάθε σεζόν τα προτιμούν οι περισσότεροι σχεδιαστές.

isia-mallia

Τοστιέρα

Μοναδική εμφάνιση έκαναν οι Issey Miyake,Vanessa Seward. Στο catwalk είδαμε τα μοντέλα με μαλλιά ΤΟΣΤΙΕΡΑ, να κερδίζουν τα βλέμματα

tostiera

Πηγή: womanoclock.gr

Αυτή η καταχώρηση αναρτήθηκε στις Blog. Βάλτε το σύνδεσμο στους σελιδοδείκτες σας .