Ποιοι είμαστε

 

Η εταιρία Timos Hair Group ιδρύθηκε το 1999 και δραστηριοποιείται στο τομέα της κομμωτικής του μακιγιάζ και της μεταπώλησης προϊόντων για την περιποίηση των μαλλιών.

 

Διαθέτοντας ένα πλήρες τεχνικά καταρτισμένο προσωπικό , παρακολουθώντας όλες τις νέες τάσεις γύρο από την κομμωτική , με τα πλέον επώνυμα επαγγελματικά προϊόντα, σε ένα φιλικό περιβάλλον που η παροχή των υπηρεσιών είναι στηριγμένη στην απόλυτη αποστείρωση των εργαλείων, στην άριστη απολύμανση των χώρων και βέβαια στην προσεκτική και επιμελημένη εργασία από επαγγελματικά χέρια.

 

Η ανοδική πορεία, η συνεχείς βελτίωση των τεχνικών μεθόδων αλλά και η αναζήτηση καινοτομιών επάνω στα μαλλιά, μας έχει αναδείξει σε πολύ γρήγορο χρονικό διάστημα ως ένα από τα πιο ενημερωμένα και άρτια καταρτισμένα κομμωτήρια.

 

Στο TIMOS HAIR GROUP λειτουργεί κομμωτήριο για κούρεμα, χτένισμα, εξειδικευμένες θεραπείες και μάσκες περιποίησης μαλλιών, τεχνικές βαφών από άρτια καταρτισμένο προσωπικό και με ελεγμένες βαφές.

timos profile

Προφίλ

Εμπνευστής της εταιρείας είναι ο Τίμος Γουγούσης οπού δραστηριοποιείται με το είδος από το 1990 και που αποφοίτησε για πρώτη φορά από σχολή κομμωτικής με γενικό βαθμό 20 και με έπαινο αριστείας.

Δουλεύοντας στη Θεσσαλονίκη και στην Αθήνα ως cooper μπήκε για τα καλά στο χώρο της κομμωτικής.

Οι γνώσεις του εμπλουτίστηκαν από τις πιο διάσημες σχολές κομμωτικής της Ευρώπης (Tony&Guy, Vidal Sasson, LLongueras,Saks, Bertram K, Rush), τις οποίες συνεχίζει να επισκέπτεται για ενημέρωση σε σχέση με την μόδα και νέες τεχνικές ακόμα και σήμερα.

Βαφή στη ρίζα
Ανανεώστε το χρώμα σας και αντισταθείτε στο χρόνο, τονώνοντας την αυτοπεποίθησή σας.
Διχρωμία
Μια ιδιαίτερη τεχνική που ταιριάζει στα μακριά φιλαριστά κουρέματα και τους χαρίζει μια εικόνα εντυπωσιακή.
Βαφή σε όλο το μήκος
Μια ιδιαίτερη τεχνική που ταιριάζει στα μακριά φιλαριστά κουρέματα και τους χαρίζει μια εικόνα εντυπωσιακή.
Highlights

Ανοιχτόχρωμες ανταύγειες που εκπέμπουν θηλυκότητα και φωτίζουν το πρόσωπο κάνοντας την γυναίκα να φαίνεται νεότερη.

Lowlights

Σκουρόχρωμες ανταύγειες που προσδίδουν κομψότητα και φινέτσα.

Flash

Φωτίστε το πρόσωπό σας και δώστε στο στιλ σας έντονο χαρακτήρα.

Ντεκαπάζ

Ξάνοιγμα των μαλλιών ώστε να δημιουργήσουμε ανοιχτότερους χρωματικούς τόνους.

Ρεφλέ

Φρεσκάρισμα ανταυγειών και ενίσχυση χρώματος βαφής.

Θεραπείες

Στο κομμωτήριό μας υπάρχει μια μεγάλη γκάμα θεραπειών ενυδάτωσης, αναδόμησης, λείανσης, όγκου και αντιμετώπισης ιδιαίτερων προβλημάτων όπως είναι η πιτυρίδα, η τριχόπτωση και η ξηροδερμία. Ζητήστε από κάποιο μέλος της ομάδας μας και λάβετε ειδική διάγνωση και πρόταση.

Ο Χώρος μας

Από το 1999 έχουμε τον δικό μας χώρο για την γυναίκα αλλά και τον άνδρα όπου ο καθένας μπορεί να μάθει τις νέες τάσεις τις μόδας αλλά και τα νέα χρώματα που θα κυκλοφορήσουν. Χρησιμοποιώντας επιλεγμένα προϊόντα και πραγματοποιώντας τεχνικές όπως είναι highlights, ombre, bronde, αλλά και 3D βαφές με μοναδικά αποτελέσματα, σας περιμένουμε στο χώρο μας να ζήσετε μια μοναδική εμπειρία ομορφιάς, υγείας και περιποίησης.

Τώρα και για τις «αλλεργικές» κυρίες, παρέχουμε την επαναστατική βαφή μαλλιών INOA από την L’OREAL PROFESSIONNEL που αποτελείται από λάδι και υποκατάστατα τις αμμωνίας ( κατάλληλη και για εγκυμονούσες ). Παρέχει απόλυτη κάλυψη στα λευκά μαλλιά και δεν προκαλεί κνησμό , αλλεργίες , σπυράκια και κοκκινίλες στο δέρμα.

Με μία από τις καλύτερες εταιρίες στον χώρο του μακιγιάζ (MAC COSMETICS ) όπου συνεργαζόμαστε σας παρέχουμε και υπηρεσίες μακιγιάζ πρωινού αλλά και νυφικού μακιγιάζ όπου τα αποτελέσματα του αδιάβροχου αλλά και πιο σταθερού μακιγιάζ είναι εγγυημένα για την πιο όμορφη μέρα της ζωής σας.

Η αγάπη μας για την ομορφιά συνεχίζεται και στον χώρο της περιποίησης των άκρων όπου σας παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο σαλόνι για μανικιούρ και πεντικιούρ. Η αγάπη και το πάθος μας για την κομμωτική μας οδηγεί να αντιμετωπίζουμε τα μαλλιά σας όπως ένα έργο τέχνης. Να είστε σίγουροι πως έτσι θα συνεχίσουμε. Δύο όροφοι απόλυτης ομορφιάς στο κέντρο της πόλης με επίκεντρο την καρδιά σας.